Acties nog 3 dagen geldig!

Contact

Voor vragen over de verzendtijd, kijk op de productpagina. Hier staat duidelijk aangegeven wat de actuele verzendtijd is.

Email

Stuur een mail naar [email protected] | Gemiddelde reactie binnen 30 min

Messenger

Stuur een bericht op facebook messenger | Gemiddelde reactie binnen 15 min

Bekijk de meest gestelde vragen

Wij hebben verschillende producten en ook verschillende leveranciers. Per product staat er aangegeven wat de gemiddelde levertijd is. We verkopen producten die vandaag besteld worden en morgen in huis zijn maar ook producten met een levertijd van 8 tot 16 dagen.

Wij van OnlineKringloopwinkel.nl willen natuurlijk dat jij als klant volledig tevreden bent met je aankoop. Laat het ons gerust weten als je iets hebt aan te merken, onze klantenservice staat altijd voor jou klaar!

Producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, de kosten voor de retourzending dient men (de koper) zelf te betalen. Deze retourkosten zijn €7,- en worden dus niet vergoed. Voor retouren neem contact op met de klantenservice.

Op geen enkel product van ons zit garantie. Het gaat hier om gebruiksartikelen, dus kunnen wij geen garantie geven op onze producten. In twijfel over de juiste kwaliteit? Lees gerust alle reviews van onze klanten en laat je overtuigen door de kwaliteit van onze hengeltas. 

Geen probleem, neem contact op met onze vriendelijke klantenservice.

UPDATE CORONA: 02-02-2021

Door de recente nieuwe maatregelen loopt de gemiddelde verzendtijd op. De gemiddelde verzendtijd kan oplopen tot 21 dagen…