CONTACT

Email

Stuur een mail naar info@onlinekringloopwinkel.nl | Reactie binnen 30 min

Instagram

Stuur een bericht op Instagram: @onlinekringloopwinkel | Reactie binnen 5 min

Messenger

Stuur een bericht op facebook messenger | Reactie binnen 5 min

Telefonisch

Telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 18:00 - 06 25 52 24 03 / LET OP, wij zijn een platform voor alle kringloopwinkels in Nederland.

Of vul het contact formulier in en ontvang een reactie binnen 1 dag.

Bekijk de meest gestelde vragen


Wij hebben verschillende producten en ook verschillende leveranciers. Per product staat er aangegeven wat de gemiddelde levertijd is. We verkopen producten die vandaag besteld worden en morgen in huis zijn maar ook producten met een levertijd van 8 tot 16 dagen.

Omdat wij een aantal van onze producten direct vanaf onze leverancier naar jou als klant sturen besparen wij behoorlijk op de transport- en opslagkosten.
Deze manier zorgt er ook voor dat wij ons product gratis kunnen verzenden naar jou tegen de meest voordelige prijs!
Om er voor te zorgen dat jij als klant de laagste prijs ontvangt, hebben we te maken met een wellicht iets langere levertijd dan je gewend bent.
De levertijd van onze producten bedraagt 8 – 16 dagen na verwerking van de bestelling. De Levertijd is een schatting, en kan daarom soms korter of langer uitvallen.

Wij van OnlineKringloopwinkel.nl willen natuurlijk dat jij als klant volledig tevreden bent met je aankoop. Daar doen wij daarom ook stinkend onze best voor.
Laat het ons gerust weten als je iets aan te merken hebt, onze klantenservice staat altijd voor jou klaar!

Producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, de kosten voor de retourzending dient men (de koper) zelf te betalen. Deze retourkosten zijn €7,- en worden dus niet vergoed. Voor retouren neem contact op met de klantenservice. 

Op geen enkel product van ons zit garantie. Het gaat hier om gebruiksartikelen, dus kunnen wij geen garantie geven op onze producten. In twijfel over de juiste kwaliteit? Lees gerust alle reviews van onze klanten en laat je overtuigen door de kwaliteit van onze hengeltas. 

Omdat onze producten rechtstreeks vanuit onze leverancier worden verzonden, kunnen er soms Chinese tekens opstaan. Per product hebben wij namelijk verschillende leveranciers. Omdat wij rechtstreeks vanuit de leverancier verzenden kunnen wij jou een lagere prijs aanbieden, dit zien wij als een win-win situatie voor jou.   

Geen probleem, neem contact op met onze vriendelijke klantenservice.