Vragen

Wij hebben verschillende producten en ook verschillende leveranciers. Per product staat er aangegeven wat de gemiddelde levertijd is. We verkopen producten die vandaag besteld worden en morgen in huis zijn maar ook producten met een levertijd van 7 tot 15 dagen.

 

Wij van OnlineKringloopwinkel.nl willen natuurlijk dat jij als klant volledig tevreden bent met je aankoop. Daar doen wij daarom ook stinkend onze best voor. Niet tevreden over je product? Niet goed = geld terug!

Laat het ons gerust weten als je iets aan te merken hebt, onze klantenservice staat altijd voor jou klaar!

Producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, NIET GOED = GELD TERUG!

De kosten voor de retourzending dient men (de koper) zelf te betalen. Deze retourkosten zijn €7,- en worden dus niet vergoed. Voor retouren neem contact op met de klantenservice. 

Per product staat aangegeven hoelang de garantie is. Mocht dit er niet bijstaan kan er worden uitgegaan van de onderstaande regeling.

Bij een groot gedeelte van onze producten gaat het om gebruiksartikelen, wij kunnen geen garantie geven op deze producten. In twijfel over de juiste kwaliteit? Lees gerust alle reviews van onze klanten en laat je overtuigen door de kwaliteit van onze producten!

Geen probleem, neem contact op met onze vriendelijke klantenservice.