NochRis is een kringloopwinkel in in de plaats . De kringloopwinkel heeft een centrale ligging en er zijn veel andere kringloopwinkels in de omgeving van vlakbij. In de omgeving zijn meerdere kringloopwinkels te vinden op vijf tot tien minuten afstand. Het combineren van kringloopwinkels is dan ook makkelijk.

Het assortiment

NochRis heeft een uitgebreid en divers assortiment. De kringloop heeft alles op het gebied van elektronica, kleding, speelgoed, accessoires en andere leuke tweedehands spullen. Het is tevens mogelijk om bij deze kringloop tweedehands spullen in te leveren.

Bereikbaarheid

NochRis is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken met zowel de auto als de fiets. Op de onderstaande kaart vind je het adres van de kringloopwinkel in . Check altijd voor je vertrekt of de winkel geopend is, openingstijden kunnen bij sommige winkels afwijken.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer naar NochRis? Dan raden we je aan om je reis van tevoren uit te stippelen. Check de website van de lokale vervoerders in om verrassingen te voorkomen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat de meeste krinloopwinkels prima te bereiken zijn met het openbaar vervoer.

Tweedehands winkels in

In de omgeving van zijn meerdere tweedehands winkels te vinden. Toch is de beste plek om betaalbare, tweedehands parels te scoren toch wel de ouderwetse kringloopwinkel, zoals we die kennen. Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels dan NochRis? Bekijk dan ook eens de winkels in de omgeving!

Alle kringloopwinkels in

In de omgeving van zijn meerdere kringloopwinkels te vinden. Bekijk via deze link alle kringloopwinkels in . Als je wilt weten welke winkels er allemaal in de provincie zijn, klik dan op de provinciepagina.