Veldhoven

Bekijk hieronder alle kringloopwinkels in Veldhoven waar je terecht kunt voor tweedehands spullen. In de omgeving van Veldhoven zijn er tevens meerdere kringloopwinkels en tweedehands winkels te vinden met elk hun eigen assortiment.

Per kringloop in Veldhoven vind je de openingstijden, het adres en andere informatie over de kringloopwinkels. Tevens staat er per kringloop of het mogelijk is om tweedehands spullen in te leveren. Kijk ook eens bij de andere plaatsen in omgeving en ontdek nieuwe kringloopwinkels.

Kringloopwinkels Veldhoven

In Veldhoven zijn er momenteel 2 kringloopwinkel(s). Bovenstaand alle kringloopwinkels die in Veldhoven te vinden zijn. Per kringloopwinkel vind je alles over het assortiment, de openingstijden en nog veel meer! Kijk ook eens in de omgeving van Veldhoven en ontdek nieuwe kringloopwinkels. Ontbreekt je favoriete kringloop- of tweedehandswinkel? Neem dan contact op met onze klantenservice

Tweedehandswinkels Veldhoven

In Veldhoven en omgeving zijn meerdere kringloopwinkels te vinden. De meeste van deze kringloopwinkels liggen vlakbij elkaar in de buurt. Momenteel is het via onze site alleen mogelijk om kringloopwinkels te bekijken. We werken er ook aan om alle overige tweedehandswinkels toe te voegen. Bekijk ook zeker eens onze blog pagina waar we alle kringloopwinkels reviewen.

Spullen inleveren Veldhoven

In Veldhoven is het mogelijk om je tweedehands spullen in te leveren bij een kringloopwinkel. Tevens zijn er meerdere inleverpunten in de buurt van Veldhoven die graag tweedehands spullen ontvangen. Samen gaan we voor een beter milieu en dat begint bij het recyclen van producten. Breng daarom je spullen naar een kringloop bij jou in de buurt.

Ontbreekt er een kringloopwinkel? Neem dan contact op met onze klantenservice! Een van onze medewerkers zal de betreffende winkel dan alsnog toevoegen

Neem ook eens een kijkje in onze webshop of lees een van onze blogs over kringloopwinkels