GRATIS VERZENDING

2 Comments

 1. Bente Hal
  30/10/2021 @ 10:07

  Beste mensen, Fijn dat jullie de boel op een rijtje zetten. Ik heb wel een vraag: ik heb een huis gekocht in de Morvan, en dat staat vol met meubels die bij de verbouwing enorm in de weg gaan staan; met andere woorden, ik wil er van af (tafel, stoelen, slaapbank, bijzettafel, twee fauteuils); kan ik die ergens aan bieden? Ik hoef er niks voor te hebben. Natuurlijk kan ik het spul naar de dechêterie brengen, maar uit recycling-overwegingen heeft dat niet mijn voorkeur. Graag raad, met dank alvast.

  Reply

  • Mitchel Frikkee
   30/10/2021 @ 09:51

   Hi Bente, bedankt voor je reactie. Wat je het beste zou kunnen doen is het op facebook zetten. Vrijwel iedere regio of stad heeft een fb groep. Zet hier je berichtje in en je bent er in no-time van af!

   Ga hiervoor naar Facebook en klik op de zoekbalk. Vul hier de locatie in. En selecteer daarna groepen.

   Hoop dat dit werkt, succes!

   Team Online Kringloopwinkel

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.