Kringloopwinkel Egmond aan Zee

Kringloopwinkel Egmond aan Zee – Review 4

04/02/2020 0 Door Mitchel Frikkee

Hoi, leuk dat je deze review leest over: Kringloopwinkel Egmond aan Zee. Afgelopen maandag was ik vrij en besloot ik een dagje naar Egmond aan Zee te gaan. Helaas waren er veel winkels gesloten waardoor we snel uitgekeken waren, op naar de kringloop dus!

Kringloopbedrijf Tol

Deze kringloop bevindt zich op het industrieterrein van het badplaatsje en is makkelijk te bereiken. Parkeren kan voor de deur maar er is weinig plek om je auto neer te zetten. De kringloop oogt eerst een beetje chaotisch, echter kwam ik er later achter hoe dat nou zat. De kringloopwinkel bestaat namelijk uit meerdere hallen. De spullen staan gescheiden van elkaar, je hebt een hal met alle mooie spullen bij elkaar en kleding en noem het maar op. En je hebt een hal wat meer lijkt op een rommelschuur. 

De prijzen / Artikelen

De prijzen van deze kringloop zijn over het algemeen redelijk en goed betaalbaar, het is niet goedkoper dan in andere winkels maar ook niet veel duurder. Er zijn veel verschillende artikelen die je terugziet in bijna alle kringloopwinkels. Het leuke van deze kringloop is doordat je dichtbij zee zit je ook meer zee gerelateerde artikelen ziet. In deze kringloop vond ik dan ook enorm veel replica boten, luxe zeilboten en ga zo maar door. Ook hing er enorm veel mooie kleding van verschillende merken. Mijn complimenten aan de werknemers / vrijwilligers van deze winkel, het zag er allemaal spik en span uit. 

Kringloop Egmond aan Zee
Prachtige items

De nadelen

Het nadeel van deze kringloop is dat er weinig oude vintage te vinden is en er geen horeca zit. De meeste mensen vinden het leuk om een kopje koffie te drinken of iets te eten. Er is meer dan genoeg ruimte in deze kringloop om zoiets te maken. Ook is het zo dat het lastig te zien was dat er nog een grote hal was met veel dameskleding. 

Tol Kringloopbedrijf

Conclusie

Kringloopwinkel Egmond aan Zee is zeker de moeite waard om eens langs te gaan, ik zou er persoonlijk niet uren voor om rijden maar als je in de buurt bent ga eens langs. Combineer deze winkel met een dagje strand en je hebt zeker een leuke dag. De kringloop is compleet en goed onderhouden en heeft behulpzaam personeel. Hoewel er een hoop complimenten uit te delen zijn zou ik persoonlijk nog iets van een koffiehoekje zien. En mocht je nou geen tijd hebben voor deze winkel, dan kan je natuurlijk altijd nog shoppen bij de online kringloopwinkel van Nederland. 

Bedankt voor het lezen en tot snel! Volgen jullie ons ook al op Facebook?

Lees hier onze review over de leukste kringloopwinkels in Noord-Holland.