Kringloop Hoogwoud

Kringloop Opmeer & Hoogwoud – Review 3

20/11/2019 0 Door Mitchel Frikkee

Algemeen Kringloop

Hi, leuk dat je onze review leest over de kringloop Opmeer. In Opmeer bevindt zich een filiaal van de Noppes op het industrieterrein. Wij persoonlijk combineren deze kringloopwinkel met tuincentrum De Boet. Hier is rondom de kerst een van de grootste kerstshows van europa te bezichtigen. Dat De Boet veel met de kerst doet zie je ook terugkomen in het assortiment van de kringloopwinkel. Er is een enorm aanbod in mooie en kwalitatief goede spullen. Zo is met de kerst de bovenste verdieping van de kringloop bijna volledig omgetoverd tot kerst paradijs. Ook de benedenverdieping is mooi en modern ingericht met leuke kerstversiering. Dat deze kringloop er moeite voor doet, dat zie je direct. 

De boet hoogwoud
De Boet hoogwoud

Enorm veel kleding

Deze kringloop bevat beneden enorm veel kleding, voor zowel mannen als vrouwen is er een enorm aanbod. Er is in vergelijking met andere kringloopwinkels minder ruimte voor woonspullen. De achterkant van de winkel is volledig gevuld met banken en tafels. Wat mij altijd opvalt is dat hoewel er weinig staat er altijd veel mooie artikelen tussen zitten. Het meeste is dan ook zo goed als nieuw. 

De kringloop heeft helaas geen horeca gedeelte maar verkoopt wel ijsjes. Dit is in de winter minder belangrijk als in de zomer haha. Maar goed, de meeste mensen die hier komen zijn toch op doortocht naar De Boet. De kringloop ligt langs de weg van De Boet maar men moet hier wel even voor omrijden. Duidelijk aangegeven is het absoluut niet, zet daarom even de navigatie aan op je mobiel. Parkeren kan voor de deur en er is ook genoeg ruimte.

Kringloopwinkel Noppes Hoogwoud / Opmeer

Kringloop Opmeer – Conclusie

Al met al is dit een leuke kringloopwinkel waarbij je duidelijk de invloed ziet van het bekende tuincentrum De Boet. Ben je op doortocht ga hier dan zeker even langs want de spullen zijn allemaal van hoge kwaliteit. 

Bedankt voor het lezen van deze review over: Kringloop Opmeer, ik hoop dat je het een leuke review vond. Laat ons in de comments weten wat je er van vindt. Lees hier ons blog over de kringloopwinkel in Volendam.