Kringloopwinkel_Steenwijk

Kringloopwinkel Steenwijk – Review

06/11/2019 1 Door Mitchel Frikkee

Kringloop Steenwijk

Kringloopwinkel Steenwijk is een van de leukste kringloopwinkels van Nederland. Iedere dag komen er hier honderden bezoekers van uit het hele land. Ook de lokale bevolking weet de kringloop goed te vinden en is hier dan ook vaak te vinden. Deze Kringloop bestaat uit twee verdiepingen en heeft voor ieder wat wilt. Uniek maakt het grote stuk horeca in deze kringloopwinkel. Er zit een groot restaurant waar meer dan 30 – 50 mensen kunnen eten en drinken. Opvallend is dat ze een ruime kaart hebben met voor ieder wat wils. Als kind kwam ik hier vroeger ook al en hoewel er veel is veranderd door de jaren heen is alles nog redelijk goedkoop. Als we deze kringloop vergelijken met bijvoorbeeld de Noppes in Noord-Holland dan is deze zeker goedkoop. Alle kleine artikelen kosten maximaal tussen de €0,50 en de €5,- als je dit vergelijkt met prijzen in andere kringloopwinkels zit je redelijk goedkoop tot gemiddeld.

De kringloop bevindt zich op het industrieterrein van Steenwijk en is makkelijk te bereiken. Het aangelegen parkeerterrein staat vrijwel altijd vol waardoor je beter kunt parkeren bij het aangelegen tuincentrum. Het leuke van deze kringloop is dat het personeel bestaat uit allemaal hardwerkende senioren die op hun oude dag graag komen helpen. Het klantcontact is dan ook altijd erg gezellig verteld mevrouw mij. 

Nieuwe indeling

Onlangs heeft de kringloop weer een kleine metamorfose gehad en is de volledige indeling weer veranderd. Hoewel de verdiepingen nog hetzelfde zijn staat alles wel op een andere plek. Er zit nu meer structuur in wat het fijn maakt om ook even snel een rondje te maken. 

Kortom, deze kringloop bevat altijd unieke items en is vanwege zijn grote en hardwerkende personeel in topstaat. Dit in combinatie met een groot stuk horeca kunnen we niet anders zeggen dan het het een top kringloopwinkel is. Het enige nadeel aan deze kringloopwinkel is het parkeren. Echter is het met de fiets gaan natuurlijk ook veel beter voor het millieu. 

Bedankt voor het lezen van deze eerste kringloop review, er zullen er nog een hoop volgen!

Laat in de reacties weten welke kringloop wij moeten reviewen!