Kringloop Volendam

Kringloop Volendam – Review

06/11/2019 1 Door Mitchel Frikkee

Hi, leuk dat je onze review over de kringloopwinkel in Volendam leest. In Volendam zit sinds een aantal jaar een filiaal van de Noppes. Zoals bij de meeste bekend is de Noppes aanbieder van een aantal kringloopwinkels in Noord-Holland. Het filiaal in Volendam bestaat uit twee verdiepingen waarvan de bovenste etage vol staat met: glaswerk, speelgoed en andere leuke spulletjes voor in huis. De kringloop is gelegen in het centrum van Volendam en is zeer goed te bereiken, zowel lopend als met de bus kun je hier gemakkelijk even langs komen. Het leuke van deze kringloop is vooral de kwaliteit van de spullen. In Volendam staan verschillende dure en luxe woonwinkels waar de Volendammers maar wat graag hun spullen kopen. Dat betekend natuurlijk dat deze spullen ook ooit in de kringloop terecht komen. Met name de beneden verdieping met woon inrichting is dan ook altijd fantastisch. De grote verscheidenheid aan luxe spullen zal je direct opvallen. Het vaste personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam, echter is afdingen hier wel wat lastiger 😉 De prijzen zijn namelijk niet altijd kringloop waardig, soms zitten ze namelijk bijna op de nieuwprijs van sommige arikelen. Let hier op voor dat je bij de kassa staat, dat leuke vaasje kan zomaar eens boven de 10 à 15 euro kosten. 

Horeca Noppes

Ook deze Noppes heeft net als de andere filialen een gedeelte waar men een hapje kan eten. Echter zit hier bijna nooit iemand en is het ook niet vast bemand. Je zit ook niet gezellig in de winkel waardoor je hier niet snel even een bakkie koffie gaat doen. Gelukkig zit de Volendamse dijk om de hoek waar je genoeg kunt beleven. 

Al met al is dit een leuke kringloop midden in het centrum van Volendam. De kringloop is goed bereikbaar en parkeren kan ook makkelijk. Het grote pluspunt van deze winkel is de hoeveelheid luxe en kwalitatief mooie spullen. Ook zijn de spullen amper versleten waardoor je hier mooie items kan scoren voor in de woning. Al met al is deze kringloop zeker de moeite waard ondanks dat de prijzen soms wat hoger zijn.

Bedankt voor het lezen van deze eerste kringloop review, er zullen er nog een hoop volgen!

Laat in de reacties weten welke kringloop wij moeten reviewen!