Kringloopwinkel Noppes Wormer

Blog 2: Kringloop Noppes Wormer

02/10/2019 0 Door Mitchel Frikkee

Zoals ik ook al in blog 1 heb verteld houd oma Boemer veel van kringloopwinkels. Helaas zitten er niet veel kringloopwinkels in haar woonplaats Purmerend. Gelukkig brengt haar kleinzoon (ik) haar 1 keer per week naar een andere kringloop. Vandaag zijn we op pad geweest naar kringloop Noppes in Wormer. Bij deze Noppes was ze nog nooit geweest en ze was dan ook erg benieuwd. De weg er naar toe leidt ons over een luguber industrieterrein, zoals ze het zelf omschrijft. Eenmaal aangekomen blijkt het een zeer grote kringloop te zijn. We zijn nog geen 2 seconde binnen of ik ben er al kwijt. Haastig loopt ze naar alle potjes en hebbedingetjes, ik laat haar altijd maar lekker gaan en loop zelf naar de elektronica. Na een tijdje kom ik er weer tegen op de bovenste verdieping, hier staat ze rustig een boek te lezen (zie foto). 

Kringloop Wormer
Kringloop Wormer

Hoewel haar kleinzoon alles al heeft gezien is oma nog maar net begonnen, van de haastige start us niks meer over. Ik besluit maar in een van de stoelen te gaan zitten die beneden staan en pak mijn telefoon er bij. Na een tijdje ga ik er nogmaals zoeken om te kijken of er al wat gescoord is. “Het is niet veel vandaag, maar ik heb toch wat leuks weten te vinden” daar staat ze dan met een pizza bord en wat bekers in haar handen. Ach Ja, soms zijn die kleine dingen net zo leuk, ja toch?! We rekenen af en besluiten huiswaarts te keren. Al met al weer een geslaagde kringloop middag bij Noppes Wormer, zeker een aanrader!

Noppes Wormer
Noppes Wormer