Hoi, leuk dat je onze nieuwste blog leest over niemand minder dan onze eigen Oma Boemer. De oprichters van Online Kringloopwinkel zijn de twee broers Jason en Mitchel, de passie voor Kringloopwinkels komt grotendeels door onze oma. Vroeger nam zij ons altijd mee naar de Kringloop, tegenwoordig nemen wij haar mee. Iedere vrijdagmiddag ga ik na mijn werk nog even snel langs de kringloopwinkel met mijn oma, en dat bracht mij op het volgende idee. Ik ga iedere week bloggen over haar nieuwste aankopen en leukste koopjes. 

Gaan we te snel met al die namen, geen probleem we leggen het je graag uit šŸ˜‰ . Oma Marion (zoals ze eigenlijk heet), heet voor ons Oma Boemer, dat komt doordat ze een altijd ondeugend hondje heeft die Boemer heet. Boemer is een oud baasje dat blaft als ie geen eten krijgt en altijd nors kijkt. Tja dat is onze geliefde hond Boemer. Boemer houd iets minder van Kringloopwinkels omdat hij altijd in de auto moet wachten. Boemer en Oma zijn onafscheidelijk van elkaar. Oma Boemer heeft 6 prachtige kleinkinderen namelijk: Daan, Noelle, Valerie (ook wel Valekkkkke genoemd), Ian, Jason en Mitchel. 

Kringloopwinkel - Blog Oma Boemer

Genoeg informatie, de rest gaan jullie nog allemaal te lezen krijgen van ons. Voor nu tot snel en laat ons vooral jouw kringloopwinkel tips weten! Alvast onze andere blogs lezen, klik dan hier.

Groet, Team Online Kringloopwinkel & Oma Boemer

Categorieƫn: Blog

2 reacties

Daan Brak · 23/09/2019 op 11:58

Super leuke blog!

Blog 2: Kringloop Noppes Wormer - Onlinekringloopwinkel · 02/10/2019 op 17:57

[…] ik ook al in blog 1 heb verteld houd oma Boemer veel van kringloopwinkels. Helaas zitten er niet veel kringloopwinkels […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *